InControl Management Services
 
 


Onze coöperatie helpt organisaties in de zorg en het onderwijs bij vraagstukken in de bedrijfsvoering. We verbeteren en professionaliseren organisaties op het gebied van personeel, financiën, organisatie, automatisering, communicatie en huisvesting.


Heb je bijvoorbeeld een financieel probleem, omdat de inkoop van je zorg niet optimaal is? Of een HR-vraagstuk dat lastig op te lossen is, omdat de ICT-systemen niet op elkaar aansluiten? Coöperatie Financial Care U.A. brengt dit allemaal bij elkaar. Onze vijf professionals werken ieder vanuit hun eigen vakgebied samen aan jouw vraagstuk. Met onze jarenlange ervaring in de zorg en onderwijs, bereiken we met elkaar én met de staf van jouw organisatie het doel voor het verbeteren van je bedrijfsvoering.


We helpen en adviseren je, zijn pragmatisch en eerlijk. We verkopen je geen duur systeem, als we weten dat het makkelijker en goedkoper kan. Als je bedrijfsvoering goed loopt, is er meer tijd, geld en aandacht voor de dingen waar het echt om gaat. En precies dáár gaat het ons om!


Wij zorgen voor alles eromheen, zodat jij je kan focussen op je cliënten, leerlingen en medewerkers. Vanuit onze passie voor mens, maatschappij en financiën, leveren we graag onze bijdrage aan betere zorg en onderwijs.


We richten ons op de bedrijfsvoering...en dat is meer dan alleen geld beheren.


Wil je meer weten?


√In een vrijblijvend gesprek maken we graag kennis

√Gaan we dieper in op de vraag van jouw organisatie

√Geven we je een beeld van hoe wij dit aanpakkenHeb je interesse in een vrijblijvend gesprek of wil je  graag meer weten?


Neem dan contact op met Didier Dohmen via:


T: 023-62 00 697

M: 06-504 00 697


Je kunt hem ook mailen via de onderstaande botton:
 

Coöperatie Financial Care U.A.

InControl Management Services

Medio 2011 is InControl Management Services opgericht. InControl Management Services is lid van de Coöperatie Financial Care U.A. die in 2018 is opgericht om toezichthouders en bestuurders in zorg en onderwijs te ontzorgen.


Financial Care ontzorgt, helpt en adviseert jou als toezichthouder of bestuurder in zorg en onderwijs op het gebeid van de bedrijfsvoering.


Wil je daar meer over weten neem dan contact op met Didier Dohmen, de bestuurder van de coöperatie.
Stuur mij e-mail