InControl Management Services
 
 


Waar wij in geloven


Waar wij in geloven is dat elk mens, de diepgewortelde potentie en behoefte heeft om echt gezien te worden met al zijn talent, vaardigheden en kwaliteiten, om daarmee een significante bijdrage te leveren aan iets wat er echt toe doet. We helpen mensen in zorg en onderwijs om hun ware potentieel te zien, te activeren en ten volle te gaan benutten. We geloven dat een groep mensen met een passie voor mens, maatschappij en financiën een belangrijke bijdrage kan leveren aan de verdere professionalisering van zorg en onderwijs.


Hoe wij dat doen


InControl Management Services is een betrokken en bevlogen organisatie die advies en ondersteuning biedt aan bestuurders en toezichthouders in zorg en onderwijs om te komen tot een goed financieel beheer en duurzaam personeelsrendement. Op deze wijze kunnen beleidsdoelstellingen zo optimaal mogelijk worden gerealiseerd. Door het realiseren van een goed financieel beheer en duurzaam personeelsmanagement kan iedere organisatie meer tijd, geld en aandacht besteden aan het primaire proces van excellente zorg en excellent onderwijs.


Wat we doen


Met onze opdrachtgevers samen maken wij iedere dag het verschil door duurzaam grip te realiseren op het vlak van bedrijfsvoering en organisatieprocessen. Hiervoor werken wij samen met professionals op het gebied van Financiën, Human Resource Management, Huisvesting, Automatisering, Informatie & Communicatie Technologie en Inkoop. Een duurzame organisatie en gezonde financiën zijn de basis van een bedrijfscultuur waarin iedereen zich veilig en vooral ook thuis voelt. Dat is altijd en overal mogelijk. Geluk, voldoening en succes zijn haalbare realiteit. Daar doen wij het voor. Wij werken dan ook vanuit de overtuiging dat je alleen snel gaat, maar samen verder komt! Passie voor financiën, mensen en processen is ons gemeen goed!


Snapshot


Om u een beeld te geven van hoe wij te werk gaan om duurzaam grip te realiseren op de governance van uw organisatie, bieden wij u vrijblijvend een dertig minuten durende snapshot aan van uw organisatie. De bedrijfsvoering en het organisatieproces worden daarbij uitgelicht.


Heeft u interesse in een snapshot of wilt u graag meer weten?


Neemt u dan contact op met Didier Dohmen via:


T: 023-62 00 697

M: 06-504 00 697


U kunt hem ook mailen via de botton in het rechterkader

InControl Management Services

InControl Management Services

Medio 2011 is InControl Management Services opgericht. InControl Management Services helpt om het financieel beher en het human resource rendement duurzaam op orde te krijgen.


Dat gebeurt in de vorm van advisering en door bestuurlijk op interim basis daar te assisteren, waar voor een bepaalde periode externe inzichten, andere invalshoeken of specifieke interventies gewenst zijn. Wil je daar meer over weten neem dan via de onderstaande e-mail button contact op met Didier:
Stuur mij e-mail